Camping

Village club ‘Les Sables d’Or’ – op zijn ‘Frans’ en gezinsvriendelijk

Eigenlijk moeten we u nu uitnodigen om het met eigen ogen te aanschouwen. Want iedere poging om de Franse sfeer van de village club (circa 12 hectare) helder op uw netvlies te krijgen is bij voorbaat gedoemd tot mislukken. Daarom kiezen we voor next best: het zo goed mogelijk informeren over wat u van dit gezinsvriendelijke vakantie-oord kunt verwachten.

Bij de hoofdingang, waar tevens de Franse receptie is, is de een supermarkt gevestigd. Iedere morgen kan men kraakvers stokbrood kopen in de croissanterie. Verder vindt u hier een pizzeria, restaurant met afhaalmogelijkheden, bar annex discotheek, automatenhal en kapper. Halverwege het park is nog een wasserette.
De kleintjes genieten van een aantrekkelijke speelplek. Bij de hoofdingang naast de fontein kunnen ze naar hartenlust klimmen en klauteren. Voor de iets oudere jeugd is een soort ‘Johan Cruijf’ (voetbal) veld aanwezig.
In het hoogseizoen staan er iedere dag op de camping bij de ingang marktstalletjes met leuke spulletjes. Tevens zijn er dag- en avond activiteiten bij het strandpaviljoen of bij het zwembad.
Nieuw dit jaar is het elke dag serveren van tapas en sushi in de lounge bar. Vanaf maart is het op vrijdag en zaterdag van 19.00 uur tot 01.00 uur. In het voorseizoen wel graag even reserveren. In het hoogseizoen elke dag.

Maar wilt u lekker bij de mobilhome blijven zitten, en uw berichten op uw telefoon checken? Op de camping is WIFI. Het is online te koop en anders bij de Franse receptie.
 
Het terrein wordt door een uitgestrekt zandstrand van de zee gescheiden. Het strand loopt geleidelijk af en is dus geknipt voor (kleine) kinderen. Daar waar die zich kunnen uitleven in het bouwen van zandkastelen, vinden grote kinderen en volwassenen alle vormen van watersport.
 
Na een poosje lekker gezwommen te hebben, als de zon warm wordt, geniet u des te meer op een terras in de schaduw. Een snackbar, een bar, een loungeruimte, onder comfortabele parasols – alles om weg te dromen met uitzicht op zee of om gezellig uw vrienden te ontmoeten.
In het hoogseizoen kunt u vanaf het strand het prachtige vuurwerk bewonderen dat 's avonds wordt afgeschoten in de dorpen langs de kust.


Aantrekkelijk als u er even een lang weekend of weekje tussenuit wilt…..
Kom met het vliegtuig! 

Met Ryanair vliegt u van Düsseldorf (Weeze) of Charleroi (Brussel) op Beziers/Cap d’Agde. Vandaar is het nog 10 minuten met een taxi. Auto huren op het vliegveld ook mogelijk, zodat u mobiel bent.
Ook veel van onze eigenaren en huurders vliegen met Transavia vanaf Rotterdam/The Hague naar Montpellier. KLM heeft dagelijkse diverse vluchten naar Montpellier of Toulouse.

Geen zin om met de auto of het vliegtuig te komen, dan is er nog altijd het alternatief om met de hogesnelheidstrein te komen. Hij stopt bij het station in Agde.

Kortom, een fijne locatie voor gezinnen met kinderen, maar ook vooral in het voor- en najaar is het heerlijk vertoeven voor hen die niet (meer) aan de vakantieperiodes gebonden zijn en natuurlijk niet te vergeten onze 65-plussers.