Plattegrond

In de sectoren rood en blauw staan de Nederlandse eigenaren met hun mobilhomes. Op het violet gedeelte staat ook nog een mobilhome van Nederlanders die te huur is. Voor een grotere weergave van deze plattegrond klik hier.


Plattegrond toekomst

Najaar 2019 is er gestart met de 'reorganisatie' van de camping. Het eerste gedeelte (Garden) achter de Franse receptie is nagenoeg voltooid. Nu de werkzaamheden bijna klaar zijn, is de conclusie dat de mobilhomes net te dicht op elkaar zitten. Dit is een leerpunt voor de rest van de camping. De werkzaamheden vinden plaats in de maanden oktober t/m mei. Van mei t/m september liggen de werkzaamheden stil. De verhuur kan daarom in deze maanden gewoon plaatsvinden.
De nieuwe indeling is te zien op de nieuwe plattegrond hieronder. Momenteel liggen de werkzaamheden van de aanleg van een nieuw exclusief gedeelte stil. Wanneer daar mee verder gegaan wordt is niet duidelijk. Er is nu meer prioriteit om de riolering en waterleiding opnieuw goed aan te leggen. De riolering is verouderd. Ooit toen de Nederlanders met de groep mobilhomes op de camping kwamen is er voor die tijd snel riolering, waterleiding en electra aangelegd. In de loop der jaren is het rioleringssysteem verouderd met vaak wortels in de buizen. Hier gaan ze nu snel aan werken om dit op te knappen zodat er minder verstoppingen komen.