Corona - Covid-19

Laatste nieuws

Nederlandse receptie is gesloten

Omdat Buitenlandse Zaken het departement Hérault code oranje gegeven heeft, heeft het bestuur besloten om het management echtpaar naar huis te sturen. We kunnen de verantwoording niet op ons nemen dat zij ziek worden. Ook veel eigenaren en huurders zijn (eerder) naar Nederland gegaan. Overige verhuur is gecancelled.
Een enkele eigenaar is gebleven en er zullen nog een paar langs komen om hun eigen mobilhome af te sluiten.

Heel jammer dat het jaar zo afgesloten moet worden.
Hopelijk kunnen we in 2021 weer genieten van onze fijne plek vlak aan zee. En zien we onze huurders weer bij onze mobilhomes
 


Veiligheid en gezondheid nemen we erg serieus. Daarom vragen we u om onze Corona regels met een goed verantwoordelijkheidsgevoel te respecteren om zo de verspreiding van het Corona / Covid-19 virus tegen te gaan.
Wij gaan ervan uit dat de meeste mensen aan deze regels in het dagelijkse leven al gewend zijn. Wij hopen dat het niet zal voelen als een overmaat van beperkingen, maar meer als een gezond en werkbaar kader waarmee we de gezondheid van u en die van onszelf kunnen waarborgen.
Uiteraard staan wij altijd graag klaar om uw vragen te beantwoorden, hulp te bieden waar nodig en samen problemen op te lossen!

De directie van de camping heeft 10 punten waar u rekening mee moet houden op de camping en een gezondheids protocol voor het zwembad uit gegeven. 
Lees het hier.

De regels kort samengevat

 
Minstens 1 meter afstand houden... Vaak handen wassen... Handen desinfecteren voor gebruik van voorzieningen... Geen handen schudden... Hoesten en niezen in je elleboog... Gebruik papieren zakdoekjes...


Corona basisregels 

De basisregels hier op camping Les Sables d’Or zijn vergelijkbaar met de basisregels in Nederland. Maar let op: er zijn wel verschillen. Bovendien kan de overheid de maatregelen op nationaal niveau zomaar veranderen. Dus blijf het nieuws goed volgen om op de hoogte te blijven van de actuele stand van zaken.
 • Geen handen schudden;
 • Altijd minstens 1 meter afstand houden (officiële Franse regels). Maar 1,5 meter afstand houden mag natuurlijk ook. Dat is overigens op de camping goed mogelijk;
 • Daar waar aangegeven altijd het maximale aantal mensen in een ruimte respecteren;
 • Regelmatig handen wassen;
 • Hoesten of niezen in je elleboog;
 • Papieren zakdoekjes gebruiken;
 • Het dragen van mondkapjes is nergens op de camping verplicht maar is uiteraard wel toegestaan;
 • Klachten zoals overmatig hoesten, koorts of verlies van reuk/smaak zo snel mogelijk melden bij de receptie;
 • Bij het vermoeden van een besmetting mogen de faciliteiten van de camping niet meer gebruikt worden;
 • En misschien wel de belangrijkste basisregel: gebruik je gezonde verstand!
 
Zelf mee te nemen op vakantie
Zorg voor een goede voorbereiding van je vakantie, zeker in deze tijd van Corona waar de situatie hier op de vakantiebestemming anders kan zijn dan thuis.
 • Neem zelf voldoende mondkapjes mee om te gebruiken op plaatsen waar het verplicht gesteld wordt;
 • Neem ook voldoende handzeep en desinfecterende gel mee voor eigen gebruik voor de hele vakantie.