Nederlandse receptie

In het gedeelte wat het dichtst bij het strand ligt, staan de mobilhomes van de Nederlandse eigenaren. Voor het aanmelden en het ophalen van de sleutel, hoeft u niet in de lange rij bij de Franse receptie te staan, maar bij onze eigen Nederlandse receptie.

Onze gasten krijgen een warm welkom bij de receptie. Onze geïnteresseerde gastheer en -vrouw tonen begrip voor uw vragen en wensen. Zij zijn dan ook uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf op het park.

Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via de beeldtelefoon bij de deur als de receptie gesloten is of (in het hoogseizoen) de caravan tegenover de receptie.
Er is een AED aanwezig!

Bij onze receptie moet bij aankomst de toeristenbelasting betaald worden en de polsbandjes die verplicht zijn op de camping. Let op contante betaling. Wij hebben geen pin!

Op de camping is WIFI. U moet hier wel voor betalen. Hetzij online en anders is er een kaart te koop bij de Franse receptie.

Kinderstoel, campingbed en fietsstoeltje
Bij onze receptie zijn kinderstoeltjes, campingbedjes en fietsstoeltjes te huur. De voorraad is niet zo heel groot dus wees er snel bij om iets te huren! Op is op.

Schoonmaak
Wij hebben de mogelijkheid om de mobilhome voor u te laten schoonmaken. De kosten hiervoor zijn:
- caravan 2 slaapkamers                        € 45,-- 
- caravan 3 slaapkamers 1 badkamer   € 70,--
- caravan 3 slaapkamers 2 badkamers € 80,--
U dient zich hiervoor wel tijdig aan te melden, omdat wij maar voor een beperkt aantal mobilhomes per weekend schoonmaakcapaciteit hebben.
Natuurlijk kun u er ook voor kiezen om zelf schoon te maken.