Nederlandse receptie

In het gedeelte (sector rood en blauw) wat het dichtst bij het strand ligt, staan de mobilhomes van de Nederlandse eigenaren. Voor het aanmelden en het ophalen van de sleutel, hoeft u niet in de lange rij bij de Franse receptie te staan, maar bij onze eigen Nederlandse receptie.

Onze gasten krijgen een warm welkom bij de receptie. Onze geïnteresseerde gastheer en -vrouw tonen begrip voor uw vragen en wensen. Zij zijn dan ook uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf op het park.

Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via de beeldtelefoon bij de deur als de receptie gesloten is of via het mobiele Nederlandse nummer van de receptie.
Er is een AED aanwezig!

Aankomst van onze huurders is vanaf 13.00 uur. Voor die tijd moeten de managers de mobilhomes controleren van vertrekkende huurders. Ook worden ze 's morgens schoongemaakt door de schoonmaakploeg als uw huurder dit aangegeven heeft en betaald heeft.

Bij onze receptie moet bij aankomst de toeristenbelasting betaald worden en de polsbandjes die verplicht zijn op de camping.

Op de camping is WIFI. U moet hier wel voor betalen. Dit moet u online doen.

Kinderstoel, campingbed en fietsstoeltje
Bij onze receptie zijn kinderstoeltjes, campingbedjes en fietsstoeltjes te huur. De voorraad is niet zo heel groot dus wees er snel bij om iets te huren! Op is op.

Schoonmaak
Wij hebben de mogelijkheid om de mobilhome voor u te laten schoonmaken. De kosten hiervoor zijn:
- caravan 2 slaapkamers                               € 50,-- 
- caravan 2 slaapkamers 2 badkamers   € 60,--
- caravan 3 slaapkamers 1 badkamer     € 70,--
- caravan 3 slaapkamers 2 badkamers   € 80,--
U dient zich hiervoor wel tijdig aan te melden, omdat wij maar voor een beperkt aantal mobilhomes per weekend schoonmaakcapaciteit hebben.
Natuurlijk kun u er ook voor kiezen om zelf schoon te maken.

De kosten voor het schoonmaken van de mobilhome moet contant betaald worden. Wij dragen deze kosten nl. rechtstreeks af aan de schoonmakers. De vereniging heeft hier geen voordeel van, fungeert alleen als tussenpersoon voor de schoonmaak.