Waterpark

Bijzondere aandacht verdient het prachtige waterpark La Baie des Pirates. Op het eigen terrein vlakbij de hoofdingang bevindt zich het zwemparadijs. Het is voor huurders en eigenaren van onze mobilhomes gratis en geopend van 18 mei tot 10 september.

Bekijk het youtubefilmpje van het zwembad.

En nog een leuke film van het zwembad.


Een tropische sfeer 

Het immense zwemparadijs met een totaaloppervlak van 7500 m2 is de speel- en ontspanningsplaats die de gehele familie zal weten te verleiden; waterglijbanen, kinderbaden en een jacuzzi.Palmbomen, rotsen en het blauwe water van het water, de zon… u geniet van een glaasje drinken onder een parasol op uw ligbed, voordat u opnieuw het lauwe water induikt. Wat een verleidelijk idee.

Zwemplezier, sensatie en attracties rondom het thema Piraten! Terwijl u ligt te genieten op uw ligbed spelen de kinderen in de verschillende kinderbaden, glijbanen en diverse waterspelletjes! Voor de echte durfallen die niet bang zijn voor sensationele attracties zijn er verschillende wateractiviteiten zoals een surfsimulator en een ‘gestrand’ piratenschip. Maar er is ook een lazy river en een groot golfslagbad. Kijk op de website voor beelden!

Toegang en gebruiksvoorwaarden voor het zwemparadijs

Het dragen van een armband (verkrijgbaar bij de receptie van de camping bij aankomst) is verplicht. Om het zwemparadijs schoon te houden wordt u verzocht om uw schoenen uit te doen voordat u het waterparadijs betreedt. Het is verboden om te zwemmen met en T-shirt, bermuda of boerkini; alleen een zwembroek of boxer is toegestaan. Ook roken is daar niet toegestaan.