Eigenaar worden van een mobilhome?

Stel u heeft een fantastische tijd gehad tijdens uw verblijf en u heeft het zo naar uw zin gehad dat u er eigenlijk wel meer terug wil komen. Natuurlijk kunt u volgend jaar weer een mobilhome huren, maar het is ook mogelijk om zelf eigenaar te worden. Tussen 15 maart en 29 september kunt u zo vaak als u wilt gebruik maken van uw eigen mobilhome.

Er staan momenteel nog maar 2 mobilhomes te koop op het Nederlandse gedeelte. Voor inlichtingen / lijst met te koop staande mobilhomes kunt u contact opnemen met de Vereniging van Caravan Eigenaren via het contactformulier. Eén van de bestuursleden neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er staan regelmatig ook Franse mobilhomes te koop in de sector blauw en rood. Bij interesse moet er met de Franse verkoper op de camping contact opgenomen moeten worden. Het secretariaat kan hierbij helpen. 
Wil je op de hoogte gehouden worden met te koop komende mobilhomes neem dan contact op met het secretariaat.

Wacht niet langer, word eigenaar van een mobilhome op village club 'Les Sables d’Or'!

De directie vraagt naast de € 4.000,- entreegeld voor alle nieuwe eigenaren een aanbetaling van € 3.200,-. Die gaat als het ware in depot. Deze € 3.200,- die is aanbetaald, krijg je terug:
-  wanneer de eigenaar zijn stacaravan doorverkoopt aan een andere eigenaar en de stacaravan minder dan 20 jaar oud is
-  wanneer de eigenaar niet meer op de camping wil verblijven en de stacaravan ouder dan 20 jaar is. In dat geval moet hij zijn stacaravan van de camping halen en extern verkopen of ergens anders plaatsen. Hij zal ook zijn perceel volledig moeten schoonmaken en al het afval (tegels, beplanting) naar de milieustraat moeten brengen. Tot slot zal hij het perceel moeten egaliseren. En natuurlijk moet alle pacht betaald zijn.
Levert hij de sleutels in zonder bovenstaande dan is hij zijn € 3.200,- kwijt, want dan moet de camping de stacaravan verwijderen en het perceel opruimen.

Verkoop van de stacaravan moet altijd in overleg gaan met de eigenaar én de verkoper van de camping. Koop kan alleen door gaan, na akkoord van de verkoper.